Fiindcă suntem alaturi de tine, venim mereu in sprijinul tău cu noi propuneri şi oferte:

 

Pe langa faptul ca de acum ai posibilitatea sa achiţi preţul cursului şi prin transfer bancar cu ajutorul cardului, iţi mai oferim varianta de-a plati in rate lunare pe o perioadă de maxim 12 luni.

 

Ce este acest produs?

 

Este un card de credit cu care poţi achita serviciile de şcolarizare având o limită de credit care este stabilită de catre banca emitentă. Creditul folosit poate fi rambursat apoi in rate lunare.

 

Cum funcţionează?

 

Şcoala noastră colaborează cu Garanti Bank in vederea promovării acestui tip de card “Bonus +”. Noi te ajutăm, iţi intocmim dosarul şi il trimitem mai departe spre a fi studiat de catre bancă. Imediat ce avem răspunsul, te anunţăm, te chemăm sa semnezi contractul cu banca şi intri in posesia cardului, urmand ca apoi stabilim suma necesară pentru a achita cursul de şcolarizare, precum şi perioada de care ai nevoie ca poţi rambursa banii cu care banca te-a creditat. Mai multe informaţii poţi obţine de la sediul şcolii.

 

Ce beneficii sunt:

 

1. Iţi atingi scopul (te inscrii la şcoală şi urmezi cursurile –> iei permisul –> il ai toata viaţa)

 

2. Flexibilitate financiara (nu eşti obligat sa achiţi sume mari de care poate nu dispui dintr-o data, dar daca faci rost de bani pe parcurs, poţi plăti oricat vrei)

 

3. Dobanda aferentă este extrem de mică şi nu te afectează

 

 

 

Înapoi la prima pagină