Bine ati venit pe site-ul scolii de soferi TRAFIC AUTO CRISTI !

Situati in Bucuresti, sectorul 2, mai exact dupa Bucur Obor, pe sos. Colentina – dupa intersectia cu str. Ziduri Mosi, in imediata apropiere de KAUFLAND Obor (vezi sectiunea CONTACT din cadrul meniului stanga sau CLICK AICI), venim in sprijinul dumneavoastra pentru a va oferi serviciile noastre de scolarizare in vederea obtinerii permisului de conducere.

FOARTE IMPORTANT!!! Incepand cu data de 01.02.2010 ne veti putea gasi la adresa sos. Mihai Bravu, nr. 223, parter, camera 7 (cladirea OPTINOVA - situata exact la 20 de secunde distanta de statia de Metrou Piata Muncii – intersectia sos. Mihai Bravu cu B-dul Basarabia – acelasi corp de cladire cu Registrul Comertului – pentru detalii ne puteti contacta telefonic). Aici va fi noul sediu atat pentru secretariat cat si pentru cursurile de legislatie rutiera.

Scoala noastra are ca obiective cel mai bun raport calitate/ pret, accesul la informatii care sa va usureze cat mai mult posibil cautarile dumneavoastra, precum si oferte care sa se potriveasca gusturilor si posibilitatilor dumneavoastra.

Instructorii auto cat si profesorii de legislatie au experienta si foarte multa rabdare, si va vor ajuta cu raspunsuri la absolut toate intrebarile legate de subiect in conditii cat mai bune.

Navigand prin meniul din stanga veti putea gasi: informatii despre scoala, ofertele de pret in functie de masina pe care doriti sa faceti scoala de soferi, chestionare online, centre medicale din Bucuresti unde va puteti face analizele in vederea obtinerii permisului de conducere, informatii despre mecanica automobilului (va ajuta foarte mult atat la intrebarile de mecanica care s-au introdus recent la proba scrisa de examinare cat si dupa ce ati obtinut carnetul) precum si multe altele.

Va multumim pentru “vizita online”.
Asteptam sa ne “vizitati” si la sediul nostru!

căutare personalizată